Heej på er igen! Hoppas ni har haft en bra tisdag. Själv har jag haft en underbar dag med min bästa vän Nova <3

Jag har varit med Nova sen 11:00 - 19:00 idag. Jag mötte henne vid busshållsplatsen och sedan gick vi upp hem till mig, vi hade inte träffat varandra på FLERA månader så jag var så otroligt glad att få träffa henne igen. Direkt när jag öppnar dörren så kommer Lipton i full fart och lika glad som vanligt och ville säga hej.

Runt 11:30 började vi baka vi bakade chokladbollar som både jag och Nova verkligen ÄLSKAR! Dom blev verkligen SUPER goda.

recept:

150g smör

1 1/2dl strösocker

3 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

2 msk kallt starkt kaffe men vi tog vatten istället som funkar lika bra.

4dl havregryn.

När vi hade gjort klart chokladbollarna så kollade vi bara på YT medans vi väntade på att chokladbollarna skulle stelna. Runt 13:30 så började vi gå ner till en sjö väldigt nära mig vi tog med en filt, kanelbullar, saft och chokladbollarna såklart. När vi var framme vid sjön så tog vi bilder, gjorde roliga musicallys, fikade och skrattade så otroligt mycket. Vi satt på en klippa precis vid vattnet. Efter cirka 2tim så gick vi hem till mig igen och kollade på serier. Sen gick Nova hem och jag hade en vanlig kväll med familjen.

Detta var min dag idag som har varit otroligt bra. Men nu hoppas jag ni får en SUPER bra dag imorn så hörs vi!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments