Idag var det absolut första träningen i år. Jag vaknade ca. 09:30 och träningen började 11:00. Så jag fick skjuts till pendeln till dansen. Jag mötte Elsa som går i min grupp, men även Isabell som går i min klass. Isabell började i förberedande tävlingsgrupp och har träning samtidigt som mig och Elsa fast i en annan danssal, men vi 3 gick tillsammans till dansen. Jag hade tävlings coachning, där tränarna coachar oss med tävlings dansererna, där vi idag körde rundor. Då jag även körde min nya tävlings dans för första gången när jag väl kan den, för mina tränare. Efter coachningen hade jag discoteknik där det är exakt som det låter man tränar tekniken inom dansen. Där vi körde splitthopp och olika typer av spinnar.

Efter träningen gick jag och gjorde mina naglar. Då det passade väldigt bra när jag har haft det på min bucket list, att göra just gelenaglar. Klicka HÄR om ni vill komma till min bucket list.

När jag kom hem så designade jag klart några discodräkter jag påbörjat, då dessa 3 dräkter nedan är dem jag blev nöjdas med. Så vi får se om det blir något av dessa designs eller om det kommer en annan jag fastnar för mer.

Så det blev inte någon tråkig söndag idag inte, nu ska jag gå och göra ett glas frukt te, så vi hörs snart!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments