Idag var det absolut första träningen i år. Jag vaknade ca. 09:30 och träningen började 11:00. Så jag fick skjuts till pendeln till dansen. Jag mötte Elsa som går i min grupp, men även Isabell som går i min klass. Isabell började i förberedande tävlingsgrupp och har träning samtidigt som mig och Elsa fast i en annan danssal, men vi 3 gick tillsammans till dansen. Jag hade tävlings coachning, där tränarna coachar oss med tävlings dansererna, där vi idag körde rundor. Då jag även körde min nya tävlings dans för första gången när jag väl kan den, för mina tränare. Efter coachningen hade jag discoteknik där det är exakt som det låter man tränar tekniken inom dansen. Där vi körde splitthopp och olika typer av spinnar.

Efter träningen gick jag och gjorde mina naglar. Då det passade väldigt bra när jag har haft det på min bucket list, att göra just gelenaglar. Klicka HÄR om ni vill komma till min bucket list.

När jag kom hem så designade jag klart några discodräkter jag påbörjat, då dessa 3 dräkter nedan är dem jag blev nöjdas med. Så vi får se om det blir något av dessa designs eller om det kommer en annan jag fastnar för mer.

Så det blev inte någon tråkig söndag idag inte, nu ska jag gå och göra ett glas frukt te, så vi hörs snart!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej nu var det ett tag sedan men så mycket har hänt! Jag tävlade 11 november och kom till kvartsfinal i solo men åkte ut direkt i duo med Julia. Jag har klarat av alla muntliga nationella prov i åk. 6. Det har varit julafton då jag fick en ny mobil och några små saker som jag kan ha användning för inom dansen. Och det har såklart blivit 2018!

Då jag faktiskt bestämt att istället för en massa nyårslöften som varje år, ville jag testa något nytt. Jag har valt att göra en bucket list, där det är mer som mål jag vill och ska försöka nå under året 2018. Så idag tänkte jag dela med mig av 10 av mina mål som jag har under detta år

FÅ PRICK/PRICKAR PÅ TÄVLINGAR, jag ska försöka fixa minst en prick under någon av danstävlingarna i år.

BLI BÄTTRE MED ALLA LÄXOR I SKOLAN, jag tänker bli bättre med att lämna in alla läxor jag har i skolan rätt tid.

KOMMA PÅ PALLEN (1-3), en av mina största mål under detta år är att hamna på pallen och få hämta pris.STYRKETRÄNING MINST EN GÅNG I VECKAN, utanför alla dansträningar så skulle jag minst en gång i veckan ha styrketräning hemma eller liknande.

BLI BÄTTRE PÅ ATT ÄTA FRUKOST, då jag måste åka väldigt tidigt på morgon för att komma till min skola och då missar frukosten vissa dagar.

BYGGA UPP MITT SJÄLVFÖRTROENDE, och tro på mig själv när något blir jobbigt.

SY UPP MIN DRÖMDRÄKT, som jag har börjat designa och är så himla taggad på resultatet.

GÖRA GELENAGLAR, då jag bara haft akryl innan.

KOMMA NER I SPLIT HELT, så jag kan bygga upp mina splitthopp i framtiden.

TÄVLA SM I VÄSTERÅS, skulle vara sp himla kul.

BLI BÄTTRE HÄR PÅ BLOGGEN, här har jag varit så inaktiv och ska verkligen försöka bättra mig!


Men nu ska jag bara mysa lite med familjen resten av denna fredag. SÅ JAG HOPPAS NI FÅR EN FORTSATT BRA FREDAG!

Likes

Comments